Welcome to

AZSMR-Events

Home / Muzica / Viata cu Dumnezeu a muzicianului

Viata cu Dumnezeu a muzicianului

 • Date:
 • Category: Muzica

Dragi tineri, prieteni și frați în Domnul.

Revenim cu noi informații pentru voi, de data aceasta nu pentru a vă invita la o tabără sau la un concert ci la o zi de rugăciune și de meditație asupra subiectelor cu privire la muzică. Dupa cum deja unii dintre voi ați auzit, s-a stabilit ca la nivelul întregii biserici de pe mapamond, Sabatul din 1 octombrie să fie dedicat muzicii.

Pentru aceasta au fost pregătite pentru studiu câteva materiale care urmează a fi dezbătute în toate comunitățile noastre. Aceste articole vor fi publicate și în Revista Ultima Generație. Întrucât timpul este destul de scurt și probabil nu vom reuși să trimitem în toate comunitățile din țară aceste materiale, avem rugămintea ca toți cei care aveți acces la internet sa le descărcați și să le luați cu voi la biserică. De asemenea vă rugăm să transmiteți această informație și la alte persoane, iar dacă aveți posibilitatea să duceți și în zonele fără acces la internet, ceea ce voi ați descărcat.

Sperăm că aceste studii ne vor ajuta să înțelegem mai bine care este voia lui Dumnezeu în ceea ce privește atitudinea unui muzician când vine în fața Lui, și că vom reuși să aprofundam și mai mult, următoarea frază: “Când inimile noastre sunt instruite să Îl laude pe Creatorul nostru, nu doar în psalmi şi imnuri şi cântări spirituale, ci, de asemenea, în vieţile noastre, noi vom trăi în comuniune cu Cerul. Jertfa noastră de recunoştinţă nu va fi spasmodică, sau rezervată doar pentru ocazii speciale; va exista recunoştinţă în inimă, şi în cămin, în închinarea privată precum şi în cea publică. Aceasta constituie adevărata închinare lui Dumnezeu.” Vă dorim multe binecuvântări cerești iar harul Lui să fie revărsat în măsură bogată asupra voastră a tuturor.

Tot ceea ce aveți nevoie pentru studiul de Sâmbătă dimineața și după amiază găsiți la următoarele link-uri:

 • Pentru dimineaţa, vom avea o temă specială pentru serviciul divin. Tema aleasă se numește “Adevărata închinare”.
  Vă rugăm frumos să descărcați materialele pentru Serviciul Divin de dimineață de la acest link: Sabat dimineata. În acest link aveți o prezentare PowerPoint și două documente Microsoft Word sau PDF referitor la studiul din Sabat de dimineață.
 • Programul după-amiezei ar trebui să fie o ocazie special de comuniune, cu muzică şi interacţiune între fraţi. Întâlnirea nu este desemnată doar pentru muzicieni, ci pentru întreaga comunitate AZSMR, inclusiv vizitatori şi prieteni interesaţi.
  Pentru programul de după-amiază se va descărca următorul material: Muzicianul și viața sa cu Dumnezeu.
  Vă rugăm frumos să descărcați materialele pentru Programul de Tineret de la acest următorul link: Sabat dupa-amiaza.
  În acest link aveți o prezentare PowerPoint și două documente Microsoft Word sau PDF referitor la studiul din Sabat de după masă.

Pentru mai multe informaţii şi detalii legate despre acest eveniment, se va consulta ghidul ,,Viaţa cu Dumnezeu a muzicianului”: PDF, DOC.

Cu toată dragostea ai voștrii frați și prieteni:
Demis Oz & Corneliu Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

>> <<