Welcome to

AZSMR-Events

Home / Muzica / Ecouri din Paradis

Ecouri din Paradis

  • Date:
  • Category: Muzica

Dragi tineri, prieteni și frați în Domnul, Îi mulțumim Aceluia care ne-a sprijinit cu brațul lui puternic până în prezent. Suntem bucuroși să vedem cum făgăduințele lui Dumnezeu se împlinesc față de noi an de an. De aceea ne alăturăm psalmistului și spunem:

Îmi pusesem nădejdea în Domnul, și El S-a plecat spre mine, mi-a ascultat strigătele. M-a scos din groapa pieirii, din fundul mocirlei; mi-a pus picioarele pe stâncă și mi-a întărit pașii. Mi-a pus în gură o cântare nouă, o laudă pentru Dumnezeul nostru. Mulți au văzut lucrul acesta, s-au temut, și s-au încrezut în Domnul. (Ps.40:1-3)

Pentru că și noi dorim să învățăm o cântare nouă și să avem momente de laudă la adresa lui Dumnezeu, vă invităm călduros, timp de o săptămână, la “Școala muzicală de vară”, eveniment ce se va desfășura sub genericul “Ecouri din Paradis” la campusul nostru din Porumbacu în perioada 15-21 August 2016.

La acest eveniment, vor fi alături de noi și membrii comitetului departamentului de muzică al CG. Împreună, vă invităm pe toți instrumentiștii și coriștii, cu scopul de a forma o orchestră și un cor ce vor fi conduse de fr Isaac Terceros. La finalul săptămânii (de Vineri până Duminică), ne vom muta cu toții la o altă locație pentru susținerea unei audiții publice. La acest program vor avea posibilitatea să participe în primul rând corul și orchestra formată la Porumbacu dar și alte grupuri și ansamble muzicale care se vor anunța din timp. Audiția publică se va desfășura în Stupini lângă orașul Brașov la o distanță de aproximativ 100km față de Porumbacu.

Pentru toți acei care vor să participe, avem rugămintea să completați in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 10 August, cele două formulare.

De asemenea, pentru cei care vor să participe doar la ultima parte a întrunirii și au dorința să fie incluși în program trebuie să completeze și să trimită formularele din timp.

În ceea ce privește partea financiară, costurile sunt următoarele:

  • Pentru perioada petrecută la Porumbacu ( 15-19 August) – 230 RON (aprox. 50 EUR)
  • Pentru perioada petrecută la Stupini (19-21 August) – 130 RON (aprox. 30 EUR)

Preţul cazării şi al mesei este 360 RON(80 EUR)/persoană/toată perioada, iar pentru o mai bună gestionare a chestiunilor administrative, organizatorii taberei vă recomandă să achitați banii în felul următor:

  • 100 RON îi veţi depune când intentionati să faceți rezervarea în următoarele conturi bancare: RO64RZBR0000060014716372 Barbu Corneliu
  • Restul de 260 RON, sau în funcție de numărul de zile rezervate, îi veţi achita la sosirea latabără.

În situația în care se vor ocupa toate locurile disponibile din Stupini vom fi nevoiți să negociem prețuri cu proprietarii unor pensiuni din zonă, de aceea avem rugămintea ca înscrierile să se facă în cel mai scurt timp.

Pentru detalii suplimentare vă stăm oricând la dispoziție

Demis Oz : +40733007570

Corneliu Barbu : +40722388365

Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți.

Departamentul de muzică al AZSMR România.

 

Program

INSCRIE-TE LA SCOALA MUZICALA

INSCRIE-TE IN PROGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

>> <<